Despre Noi

Idea de BeerReview.ro a început în glumă cu mult înainte să cumpărăm domeniul și să incepm sa adăugam conținut. Ziceam că ar fi frumos dacă am face review-uri (recenzii) la berile pe care le consumam. Eu (Daniel) si Robert am fost în câteva delegații în Germania. Acolo am experimentat mai multe tipuri de beri. Trebuie sa recunosc ca Robert este cel care a facut cele mai multe experimente. Eu beau ocazional și în 90% din cazuri este bere.

De aici a pornit pasiunea nostră pentru bere, eu îi recomandat la Robert ce sa încercerce și el facea la fel. Apoi Lorant a devenit coleg cu noi (era deja prieten bun cu Robert) am observat ca și el este pasionat de bere. Cadourile care le face între noi când este o zi de naștere sau ceva special, este compus de cele mai multe ori exclusiv din bere.

Ce vreau să spunem foarte clar este că suntem recenzori amatori, o facem de plăcere și recomandam berea în functie de cât mult ne place. Cu siguranță nu o să fie discrepanțe chiar și între recenziile noastre pentru aceeași bere. Dar mai ales între ce ne place noua și o parte dintre cei care ne urmaresc. Cu ocazia textului care îl scriu am aflat ca este somelier pentru bere, adica un profesionist al cărui job este să evalueze cât de bună este o bere (sau nu).

Vă încurajam să lăsa-ți comentarii la recenziile nostre, cu eventuale review-uri ale voastre pentru o anumită bere.

O zi faina si spor la bere.